Vacancies

Vacancies in Jets Vacuum AS

Looking for a career where you can make a difference in the world? Join our team of passionate professionals who are dedicated to helping leading companies worldwide navigate the complex challenges of our constantly evolving global landscape. We are committed to finding innovative, eco-friendly solutions that not only benefit our clients, but also make a positive impact on the planet.

Check out our current job openings below and discover the exciting possibilities that await you!

Jets Image Jets building HQ Hareid Hareid view1 web

Sales Manager Aftermarket

Apply by: 2024-03-31

Er du vår nye kollega? Vi ser etter en engasjert Sales Manager Aftermarket til vårt hovedkontor.

Som en del av Aftermarket-teamet vil du få arbeide med de ulike forretningsområdene våre. Du får en variert hverdag med fokus på å konvertere kundehenvendelser til salg. Vi ser derfor etter en fremoverlent person med salgsteft.

Read more

Accountant/Controller

Apply by: 2024-03-10

Vår Accountant/Controller skal i permisjon, og vi søker etter vikar i 12 mnd. fra og med 1. juni 2024. Stillingen inngår i selskapets økonomiavdeling og rapportere til Finance Manager.

Read more

Product Manager - Electronics

Apply by: 2024-03-08

Jets™ ønsker å vokse videre de kommende årene, og ser mange spennende muligheter i både eksisterende og nye markeder. Vi søker derfor etter en Product Manager for elektronikkporteføljen vår.

Read more

R&D Developer IoT

Apply by: 2024-03-10

Stillingen rapporterer til VP R&D. Du vil være ansvarlig i utviklingen av nye/forbedrede produkt eller system. Gjennom kontinuerlig innovasjon og produktutvikling vil du hjelpe Jets med å tilby mer attraktive løsninger som møter kundenes behov. Som del av produktutviklingsteamet vil du spille en avgjørende rolle i verdiskapning for selskapet.

Read more

Strategy and Business Development Manager

Apply by: 2024-03-06

Jets er i sterk vekst. Vi satser offensivt på fremtiden, både ved å utvikle nye områder og markeder, og ved å forbedre eksisterende produkter og løsninger.

Nå søker vi etter en strategi- og forretningsutvikler som ønsker å sette spor og å ta en sentral rolle i videreutviklingen av Jets.

Read more

VP Innovation and R&D

Apply by: 2024-03-06

Jets er i sterk vekst. Vi satser offensivt på fremtiden, både ved å utvikle nye produktområder og markeder, og ved å forbedre eksisterende produkter og løsninger.

Nå søker vi etter en inspirerende og resultatorientert leder som ønsker å sette spor og å ta en sentral rolle i videreutviklingen av Jets.

Read more

Sales Manager Retail

Apply by: 2024-03-01

Retailsegmentet i Jets leverer innovative og fleksible løsninger for håndtering av kondensvann fra kjøle- og frysedisker, selv der det ikke er etablert sluk i gulv. Med vårt unike system transporteres kondensvannet vertikalt opp til himlingen og videre til ønsket sted. Dette eliminerer behovet for omfattende gulvarbeid, både ved nyetablering og ombygging.

Løsningen er allerede veletablert i mange land og nå ønsker vi å utvide teamet med en Sales Manager Retail. Stillingen rapporterer til Sales Director Retail og har spesielt ansvar for å utvikle Retail segmentet innenfor sitt geografiske ansvarsområde.

Read more

Product Manager Grey & Black Water Treatment

Apply by: 2024-02-29

Jets ønsker å vokse videre de kommende årene, og ser mange spennende muligheter i både eksisterende og nye markeder. Vi søker derfor etter en Product Manager innenfor området Grey and Black Water Treatment. Som Product Manager i Jets vil du få en allsidig arbeidshverdag sammen med et spennende team.

Arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor i Hareid. Vi tilbyr god fleksibilitet og har også et kontor i Breivika, Ålesund som kan benyttes. Stillingen rapporterer til teknisk sjef og vil inngå i hans team.

Read more
GPTW sertifisering Januar2023 4 3

Great Place To Work

In JETS our employees are our greatest asset.

We are proud to have been certified as a "Great Place To Work" based on a global standard of what characterizes exceptional workplaces.

This certification is the result of a survey among our employees, and it reflects our commitment to providing a supportive and empowering work environment that fosters creativity, collaboration, and personal growth.